avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Marca comerciala
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Marca comerciala

In cazul in care s-a primit o notificare de la un proprietar al unei marci comerciale cu privire la utilizarea intr-un site a unei denumiri susceptibila sa creeze cofuzie, ce trebuie facut?

Astfel proprietarul marcii <numecuvant> someaza sa nu se mai utilizeze intr-un site denumirea <numecuvantJOB>.

Mentionez ca site-ul a luat deja masura sa stearga din continutul site-ului numecuvantJOB.
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2010
bobar, utilizator
Cel mai recent răspuns: bobar , utilizator 16:21, 1 Iunie 2010
In speta prezentata de dvs, va sugerez sa trimiteti o notificare titularului marcii prin care sa-l informati ca ati luat deja masura de "debranding" a marcii <numecuvant>. Trimiteti scrisoarea recomandata cu conf primire.

Poate totusi reveniti cu mai multe detalii - cine a primit notificarea (dvs? proprietarul siteului? ce lagatura aveti dvs in contextul acestei notificari- sunteti proprietarul siteului sau designerul siteului?, in cazul in care sunteti designerul siteului aveti un contract cu titularul siteului?), cand s-a primit notificarea?; ce clauze prevedea notificarea?; daca "debrandingul" s-a realizat in termenul acordat de titularul marcii; daca notificarea mai continea si o declaratie care trebuia semnata, ce clauze continea acea declaratie.

Astept detalii

O zi buna
notificarea nu continea nici o declaratie, era doar notificarea si atat

notificarea s-a primit de titularul site-ului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare marca sau copyright dariusmihai dariusmihai Buna ziua. Numele meu este Darius Mihai si am cateva nelamuriri referitoare la inregistrarea unui program software. Am postat la adresa ... (vezi toată discuția)
Contestatie refuz provizoriu marca LIDEEA office LIDEEA office Am primit un aviz de refuz provizoriu pt inregistrarea unei marci ( compusa dintr un element grafic color si un element verbal, care contine terminatia.eu) pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare marfuri sub denumire protejata OANA GORAN OANA GORAN va rog daca aveti ceva timp sa deslusiti textul de mai jos si sa va spuneti parerea(nu am baut nimic inainte de a scrie textul, asa l-am primit, face parte ... (vezi toată discuția)