avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avertisment scris
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avertisment scris

In ce masura ma poate afecta un avertisment scris dat de angajator, pe care eu nu l-am semnat intrucat consider ca ma acuza de niste fapte aberante, gen:
- cer salariu conform muncii depuse;
- mi-am verificat posta in timpul programului si am navigat pe internet;
- mi-am printat de pe calculator pontajul si cica, fiind hartia firmei inseamna ca am furat-o.
Avertismentul este pus cu data de 6.04, iar eu am am plecat cu acordul partilor pe data de 11.04. Mentionez ca nu am semnat de la angajare (acum 1 an) nici regulam intern, nici fisa postului, nici decl de confidentialitate. Mi le bagau pe gat la semnat, acum dupa 1 an de la angajare, dat cu data angajarii si am refuzat sa le semnez, mai ales ca deja facusem decizia de incetare CIM.
Cel mai recent răspuns: tierry , utilizator 21:00, 21 Aprilie 2007
nu vad cum te poate afecta atat timp cat a fost dat dupa incetarea CIM?
Nu a fost dat dupa ...am scris ca a fost dat pe data de 6.04 iar eu am plecat pe data de 11.04. Deci inca mai eram angajata.
~ Conținut șters la cerere ~
Am plecat cu acordul partilor, art 55 lit b, intrucat mi-au zis ca asa e cel mai simplu si ca in felul asta nu au nevoie nici de perioada de preaviz. Asa ca decizia de incetare CIM s a semnat de ambele parti pe data de 11.04 si tot atunci am si plecat. Insa avertismentul am vazut ca este pus cu data de 06.04. Mai mult, la plecare, adica pe 11, m-au pus sa semnez un proces verbal al sedintei in care mi s-au adus acuzele respective, de fata cu ceilalti salariati. Nu am semnat nici acel proces verbal, care apare inregistrat cu data de 05.04.
Aaaa....si inca o intrebare..in cat timp se inreg decizia la ITM deoarece vreau sa merg sa vad daca s-a operat inchiderea CIM.

Am plecat cu acordul partilor, art 55 lit b, intrucat mi-au zis ca asa e cel mai simplu si ca in felul asta nu au nevoie nici de perioada de preaviz. Asa ca decizia de incetare CIM s a semnat de ambele parti pe data de 11.04 si tot atunci am si plecat. Insa avertismentul am vazut ca este pus cu data de 06.04. Mai mult, la plecare, adica pe 11, m-au pus sa semnez un proces verbal al sedintei in care mi s-au adus acuzele respective, de fata cu ceilalti salariati. Nu am semnat nici acel proces verbal, care apare inregistrat cu data de 05.04.
Aaaa....si inca o intrebare..in cat timp se inreg decizia la ITM deoarece vreau sa merg sa vad daca s-a operat inchiderea CIM.

Inteleg ca s-a facut cercetarea disciplinara, din moment ce este un PV al sedintei. Cu sau fara semnatura, este valabil daca vi s-a adus la cunostinta de fata cu martori:D...dar nu va afecteaza cu nimic (ramane doar in dosarul personal din acea firma).
Decizia la ITM se inregistreaza in termen de 5 zile de la perfectarea acesteia.Dar carnetul de munca va fi vizat, in mod normal, dupa ce va fi depus statul de plata aferent lunii aprilie.

Alte discuții în legătură

Nereguli la locul de munca si avertismente tierry tierry Ma intereseaza vav de urmatoarea situatie, in cazul in care se va ajunge pana la proces, care va avea de castigat: Nereguli firma 1. incheierea ctr de ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva andynho andynho Buna ziua. Sunt angajat la firma X 2 luni ca si agent comercial la un magazin online intr-o munca de birou unde patronul firmei mai are si alte firme ( o ... (vezi toată discuția)
Masura legala sau abuz si hartuire morala? AlditaP AlditaP De 7 luni lucrez la o la o companie, toate bune si frumoase pana acum 3 saptamani cand au inceput sa se faca restructurari \\\"din lipsa de lucrari\\\". ... (vezi toată discuția)