avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constatare calitate mostenitor + iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constatare calitate mostenitor + iesire din indiviziune

Buna ziua,
sunt chemat in judecata alaturi de 6 unchi si matusi pentru constatarea calitatii de mostenitor si iesirea din indiviziune, relativ la o suprafata de teren ramasa in urma bunicii mele (eu vin la mostenire ca reprezentant al mamei mele, decedata cu 1 an dupa decesul bunicii). As avea urmatoarele intrebari:
-ce documente trebuie sa depun la instanta?
-este obligatoriu sa depun intampinare?
-ce se intampla daca nu sunt in localitate la data primei infatisari si nu ma prezint?

Multumesc foarte mult.
1. depinde ce doriti de la proces.
2. intampinarea e obligatorie sa o depuneti cu 5 zile inaite de termen
3. puteti solicita judecarea in lipsa , daca nu doriti sa va prezentati. sau sa angajati un avocat sa va reprezinte
raspuns complet oferit de colega de mai sus!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

posesorul de rol in registrul agricol este considerat proprietar? monalisa1116 monalisa1116 Buna ziua, As dori un raspuns la o intrebare: daca dupa decesul bunicii matusa mea si unchiul meu (decedati acum)si-au impartit si trecut in rolul fiecaruia ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate iulianbastan iulianbastan Salut! Am si eu o nelamurire si va implor sa ma ajutati. Bunicii mei (decedati ambii)au 3 copii: mama, o matusa si un frate. Ca avere a ramas un teren ... (vezi toată discuția)
Cota parte mostenire mandrut mandrut Tatal meu si fratele sau au mostenit dupa bunicul o casa si 2 ha de teren. Succesiunea s-a facut in 1998. Casa nu era intabulata. Desi cei doi frati se ... (vezi toată discuția)