avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... angajare din somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

angajare din somaj

Sunt somera din 23 martie 2010 si totodata beneficiez de venit de completare in conditiile Ordonantei 9/2010 iar de curand am gasit un loc de munca unde daca accept voi fi angajata pe perioada determinata.la expirarea perioadei pot reintra in somaj?
Pot beneficia de 30% din somaj pentru cazul ca sunt angajata cu contr. de munca pe perioada determinata ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:16, 26 Mai 2010
Ca sa beneficiati de somaj trebuie sa obtineti venituri mai mici decit indemnizatia.Daca va incadrati indemnizatia se suspoenda urmind a se relua dyupa ce incetati contractul oe durata determinata
1. Daca va angajati cu CIM pe perioada determinata perioada de somaj se suspenda si se reia, de unde a ramas, dupa expirarea CIM.
2. Cei 30% din indemnizatia de somaj se primesc numai daca aveti CIM pe perioada nedeterminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj cornelia36 cornelia36 Buna ziua! Se poate relua indemnizatia de somaj dupa expirarea perioadei de proba dintr-un contract de munca cu perioada nedeterminata?Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Angajare din somaj mdum mdum Beneficiez de 30% din ajutorul de somaj daca ma angajez atat pe durata determinata cat si pe durata nedeterminata? (vezi toată discuția)
Angajare in perioada somajului natasa_222@yahoo.com natasa_222@yahoo.com Buna ziua Va rog daca se poate o lamurire Am intocmit dosarul pentru somaj pe care o sa il depun in luna mai. Intre timp am gasit un loc de munca dar ... (vezi toată discuția)