avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... angajare din somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

angajare din somaj

Beneficiez de 30% din ajutorul de somaj daca ma angajez atat pe durata determinata cat si pe durata nedeterminata?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:20, 1 Martie 2010
1. Daca incheiati un CIM pe perioada nedeterminata veti beneficia de cei 30% in fiecare luna pana la expirarea perioadei de somaj la care aveati dreptul.
2. Daca incheiati un CIM pe perioada determinata, vi se suspenda perioada de somaj (si indemnizatia aferenta) si aceasta se va relua, de unde a ramas, dupa expirarea CIM, pan se va termina perioada de somaj la care aveati dreptul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare din somaj danieal danieal Sunt somera din 23 martie 2010 si totodata beneficiez de venit de completare in conditiile Ordonantei 9/2010 iar de curand am gasit un loc de munca unde daca ... (vezi toată discuția)
Somaj diana45 diana45 Ajutorul de somaj a fost stabilit de pe data de 25.09 urmand sa-l primesc acasa dupa 6 noiembrie. daca ma angajez zilele acestea, mai primesc ceva? (vezi toată discuția)
Nelamurire legata de somaj mariana chiru mariana chiru Buna seara! As avea si eu o nelamurire in legatura cu legea somajului. Am fost somera timp de 4 luni. Mi-am gasit loc de munca singura, dosarul de somaj fiind ... (vezi toată discuția)