avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie peste garaj fara acord coproprietar teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie peste garaj fara acord coproprietar teren

locuiesc la casa cu etaj impreuna cu fratele meu.Apartamentul de jos al meu, cel de sus al fratelui. Curtea si gradina sunt comune, inca nu le-am impartit in natura dar detinem fiecare cota de 1/2. Fratele meu detine un garaj in curte si a facut extindere de locuinta peste garaj. Garajul este al lui pe acte dar pe terenul de sub garaj suntem amandoi proprietari. Eu nu am fost de acord cu aceasta constructie, datorita extinderii, garajul se transforma in locuinta pe care acesta doreste sa o vanda si sa scoata profit, iar eu raman sa locuiesc cu un strain - cu inca un proprietar in curte. Pt a construi a obinut autorizatie de construire dar acordul meu nu il detine. Apare la dosar formular cu acordul vecinilor dar al meu ca si coproprietar nu. CE sanse as avea in instanta sa-i anulez autorizatia si sa impiedic intabularea?
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2010
corinamihut, utilizator

Alte discuții în legătură

Granituire AlinaMitea AlinaMitea O casa cu etaj si teren,la parter apartamentul meu iar -la etaj un apartament al surorii. Ap de la etaj este vandut altcuiva desi la iesirea din indiviziune ... (vezi toată discuția)
Proprietate teren Anayllyl Anayllyl Bună seara! V-aș ruga să mă lămuriți care sunt pașii pentru a obține de la părinții mei o parte din terenul din curtea casei lor și pentru a obține ... (vezi toată discuția)
Necesitate acord casa calcan adi_obs_com adi_obs_com Buna ziua! Locuiesc intr-o locuinta tip duplex P+1E. In partea dreapta este cealalta locuinta din duplex, iar alipit de mine in partea stanga se ridica o ... (vezi toată discuția)