avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum obtin aprobare pentru intrunire publica
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum obtin aprobare pentru intrunire publica

Buna seara. As dori sa stiu cum pot obtine o aprobare pentru o intrunire publica , pe persoana fizica. Ce pasi am de facut ? Unde ma adresez prima data....?...

Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2010
Militant, utilizator
Cel mai recent răspuns: Militant , utilizator 00:09, 28 Mai 2010
Dati detalii despre ce fel de intrunire este vorba si unde doriti sa aiba loc.
In general ,se intreprind demersuri la primarie si politie daca este vorba ca aceasta sa aiba loc pe domeniul public.
Intrunirea va avea loc pe spatiu public (o piata a orasului), va avea maxim 60-70 de persoane.
Militant a scris:

Intrunirea va avea loc pe spatiu public (o piata a orasului), va avea maxim 60-70 de persoane.

Formulati cerer pentru a vi se aproba desfasurarea manifestarii la primarie si politie,urmand ca apoi sa se solicite si sprijinul pompierilor si ambulantei daca este cazul.
Exista un formular timp sau nu? Ce ar trebui sa contina acea cerere?
Exista la primarie formular tip. Cererea dvs. trebuie sa va fie avizata de catre comisia pentru aprobarea intrunirilor publice, constituita la nivelul fiecarei primarii...
Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2010
Kyandra, moderator

Alte discuții în legătură

Organizare intalnire intr-un loc public-este necesara autorizatie? amabert2009 amabert2009 Buna ziua, doresc organizarea unei intalniri pentru meditatie/rugaciune intr-un loc public(un parc) intre prieteni si nu numai-oricine va dori sa participe ... (vezi toată discuția)
Modificare consiliu director Lumi_Elena Lumi_Elena Bună ziua, Vă rog să mă ajutaţi in următoarea situaţie. Un ong infiintat in 2015 are 3 membri fondatori. Tot ei au constituit si consiliul director, ... (vezi toată discuția)
Alegerea președintelui și comitetului de bloc Mircea Cojocaru Mircea Cojocaru Buna ziua De cînd m-am mutat in blocul care lovit și în momy de fata(2017)au fost mai multe adunări generale și extraordinare pentru alegerea ... (vezi toată discuția)