avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata salariu concediere prin desfiintarea postului?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata salariu concediere prin desfiintarea postului?

Buna ziua!
Am fost trimis in somaj prin desfiintarea postului si ultima mea zi de munca ar fi data de 02 iunie 2010....
As vrea sa stiu daca angajatorul are obligatia sa-mi platesca toate drepturile banesti pina la data incetarii Contractului Individual de Munca, respectiv data de 02.06.2010 sau care ar fi data sau termenul pina la care ar trebui sa-mi ridic banii!
va multumesc!

Cu stima un viitor(actual) somer!
Cel mai recent răspuns: luky33 , utilizator 10:59, 27 Mai 2010
Buna ziua!Lichidarea vi se va face in luna iulie.Angajatorul are obligatia sa va plateasca pana la data incetarii CM inclusiv zilele de concediu de odihna ce vi se cuveneau pentru anul in curs raportat la perioada pe care ati lucrat-o.Pe durata preavizului CM continua sa isi produca efectele..
adica pina in data de 02.06.2010 angajatorul va trebui sa-mi platesca toate drepturile salariale cuvenite mai putin zilele lucrate in iunie?
am facut o cerere catre angajator pentru plata unui salariu compensatoriu.... acela cind va trebui sa mi se plateasca?
Veti fi platit si pt.ziua de 01.06.2010.Conform art.67 din Codul muncii,,salariatii concedieti pentru motive care nu tin de persoana lor beneficiaza de ...compensatii in conditiile prevazute de lege si de contractul colectiv de munca aplicabil.Daca va acorda un salariu compensatoriu il veti primi odata cu lichidarea.
Inca ceva..... mi se cere sa semnez Decizia de incetare a Contractului Individual de Munca!
Daca semnez decizia acest lucru va produce efecte negative asupra mea....adica in sensul ca nu-mi voi mai primi banii .....?
Nu are legatura cu bani pe care trebuie sa ii primiti si nici nu are efecte negative asupra dvs.Trebuie sa semnati pt.ca primiti un exemplar si dvs.din aceasta decizie.

Alte discuții în legătură

Compania refuza sa platesca salariul compensatoriu! Razvan Marinescu Razvan Marinescu Buna ziua. O intrebare: - cineva a fost dat afara prin disponibilizare impreuna cu alti colegi. Toti au primit cate un salariu compensatoriu, insa ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz sau nu!!! Cosmino Cosmino Companie:multinationala Domeniu:caen 9200-Jocuri de noroc;capital 100% privat; M-am angajat in mai 2008 pe postul de \"Atendant\" operator sala,apoi in ... (vezi toată discuția)
Demisie alex_f alex_f Buna ziua, Pe 13 iunie mi-am dat de demisia de la locul de munca, ultima zi lucrata fiind conform preavizului pe 12 Iulie. M-au informat ca mai aveam de ... (vezi toată discuția)