avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cine poate ridica alocatia?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cine poate ridica alocatia?

as vrea sa stiu si eu ce trebuie sa fac ca sa poata lua altcineva alocatia pt copii? Mentionez ca alocatia o primesc in localitatea natala iar eu locuiesc neflotant in alta localitate datorita serviciului. Tot datorita serviciului nu pot ajunge in localitate decit duminica si din aceasta cauza am mari probleme cu cei de la posta ca nu vor sa o dea la altcineva, eu trebuind sa lipsesc o zi de la munca pt a intra in posesia ei
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 09:16, 26 Mai 2010
imputerniciti o alta persoana cu procura notariala..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suplimentul pt alocatie gicuta68 gicuta68 buna ziua,va rog frumos sami spuneti si mie daca mai am dreptul la suplimentul pt alocatie daca eu locuiesc intro alta localitate neflotant.Deci eu pina acum ... (vezi toată discuția)
Detalii imputernicire - valoare imputernicire facuta de avocat anisia53 anisia53 buna seara ! plec din tara o perioada , si vreau sa -i fac imputernicire fratelui meu sa ma reprezinte in absolut orice problema ... am un vecin care este ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil nascut in sua corineta15 corineta15 As dori sa stiu cum pot sa solicit alocatia copilului meu recent nascut in SUA. Parintilor le este imposibil sa ajunga in Romania in urmatorul an, asa c-am ... (vezi toată discuția)