avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contract pe perioada determinata dupa somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contract pe perioada determinata dupa somaj

Buna ziua!
Problema mea este urmatoarea:momentan sunt in somaj dar am fost la un interviu unde mi s-a spus ca in cazul in care voi fi angajata v-a fi cu un contract de munca pe perioada determinata de o luna (de proba ).Daca "nu fac fata" acestei probe pot continua somajul dupa incetarea contractului?
Cel mai recent răspuns: Andreea Erdei , utilizator 09:13, 28 Mai 2010
Da , pe perioada angajarii pe perioada determinata , dr. de somaj se suspenda , urmand a fi reluat in plata la data incetarii CIM .
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La incetarea cim voi primi din nou indemnizatie de somaj? leand leand Buna ziua -dupa 6 luni de somaj am fost incadrat pe perioada nedeterminata timp de 15 luni la expirarea perioadei CIM, se va relua perioada ramasa sau se ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de indemnizatia de somaj ignat_mihai ignat_mihai daca ma angajez din somaj si dupa 2-3 luni firma se inchide sau sunt dat afara mai beneficiez de indemnizatia de somaj (vezi toată discuția)
Somaj si cim pe durata determinata ContSters324288 ContSters324288 La jumatatea lunii iunie 2014 am intrat in somaj pentru 12 luni. 1. Doresc sa stiu daca ma angajez cu CIM pe durata de 12 luni ... la finalul contractului ... (vezi toată discuția)