avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ajutor !!.. urgent !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ajutor !!.. urgent !

Impotriva unei rezolutii a procurorului general al unui Parchet de pe langa Curte de Apel, in baza art.278/1 C.p.p. se poate face plangere catre Curtea de Apel in termen de 20 zile de la comunicare !
Cele 20 zile sunt zile lucratoare sau zile calendaaristice ??
Va multumesc !
Nu am vazut ultima dvs completare si am scris cam acelasi lucru:D Scuze!

Av. Claudiu Sorin Feteanu
.. este o .. chichita ... legislativa si cred ca o stiti !.. consider ca lucrurile neclare sunt lasate asa . pentru a putea fii interpretabile !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacare rezoluþie procuror.cum se calculeazã termenul ? adinita adinita daca pot face recurs in 20 de zile, sunt zile lucratoare sau calendaristice? (vezi toată discuția)
Plangere impotriva solutiei ana-bianca ana-bianca Am inteles, ca plangerea impotriva solutiei procurorului se face in termen de 20 zile. As vrea sa stiu: se calculeaza 20 zile cu sambete si duminici, sau ... (vezi toată discuția)
termen: plangere impotriva rezolutiei procurorului -va rog un raspuns urgent ContSters223700 ContSters223700 doresc sa stiu care sunt termenele pentru depunrea plangerilor impotriva rezolutiilor procurorului si daca \"mica reforma \"a afectat modul de apelare in ... (vezi toată discuția)