avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli de judecata

Cum se procedeaza la cheltuielile de judecata in ceea ce priveste costurile cu deplasarea? Trebuie facuta dovada cu bonuri fiscale de la alimentarile cu benzina sau pur si simplu se estimeaza la nr de km cata benzina se consuma?
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 16:18, 26 Mai 2010
Trebuie facuta dovada cu bonurile de benzina. Nu sta instanta sa calculeze numarul de km. si ce consum are masina dvs.
Succes.
trebuie facuta dovada la care puteti adauga o nota explicativa cu privire la nr de km parcursi.
Nu la asta ma refeream. Ma gandeam ca fac o nota explicativa din care sa reiasa nr de km parcursi, consumul masinii si total suma. Nu am alimentat intotdeauna in ziua procesului ca sa am bonurile fiscale.
Consultaţi şi un expert auto.ştie cum să facă un astfel de calcul şi în plus este credibil.Pe vremuri se întocmea păntru fiecare autovehicul o fişă care se numea FAZ în care se calculau în funcţie de km parcurşi, categoria de drumuri etc.,atât carburanţii cât şi consumul de ulei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont de benzina la un contract de comodat calincalincalin calincalincalin Sunt salariat la o firma care acorda consultanta la sediul clientilor. Pentru deplasarea mea la acestia folosesc autoturismul meu (proprietate personala), ... (vezi toată discuția)
Foaie de parcurs, faz emanuela73 emanuela73 va rog sa-mi spuneti daca o firma de inchiriere masini trebuie sa intocmeasca foaie de parcurs, cum se completeaza, daca trebuie trecut si kilometrajul ... (vezi toată discuția)
Pot să deduc 50% din cheltuielile cu mașina personală, fără a face foi de parcurs, dacă o trec pe pfa prin contract de comodat? Loed Loed Buna. Pot sa deduc 50% din cheltuielile cu masina personala daca o trec pe PFA prin contract de comodat, dar fara foi de parcurs? Multumesc. (vezi toată discuția)