avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Variante practice de \"ocolire\" a taierii ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Variante practice de "ocolire" a taierii veniturilor, propusa de Guvern!

Are cineva solutii, portite, ale idei despre cum sa evitam procentele boc-iste in minus la venituri?
In administratia publica am inteles ca se poarta suplimentele salariale date pe ultima suta de metri, tataie mi-a povestit ca o sa faca bors din usti la borcan si o sa-l vanda online, o mamica a propus sa taie 25% din pampers-ul pe care i-l pune lui bebe...alte idei?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:17, 5 Iunie 2010
O idee.... greva generala! pana la capat!
Sincer...io sunt depasit de situatie... nu pricep ce maica dreaqului se mai " negociaza" cand situatia e simpla : prietene, mi-ai promis, te-am votat ( nu io :)) ), nu ti-ai indeplinit promisiunea, iesi la tv, si spune " fratilor, is idiot, si n-am stiut cum sa fac" sau " fratilor, v-am mintit", si pe urma, pleci frumusel acasa, si lasi pe altul care se pricepe. Parca vaz ca in toamna, or sa vina sa spuna ca din cauza imprumutului pe care Irak-ul nu ni l-o mai rambursat din anii 1980...si, trebuie sa marim impozitele si t.v.a.-ul,si pe urma, sa mai negociem.... :O
sa ne gandim de ce perioada sunt actualii "noi" ministri la putere si ce au facut de 5 ani incoace.
daca stiau spre ce ne indreptam de ce nu au luat masuri inca de acu 1-2 ani si au asteptat sa-i voteze lumea si apoi sa arunce bomba.
unde sunt promisiunile ca nu se umbla la salarii si pensii?
de ce dam bani moldovei nerambursabili cand noi suntem in rahat?
de ce in continuare se fac investitii neprofitabile?
oare ca "ordonatori de credite" sau "stapanii banilor publici" nu sunt vinovati de management defectuos?chiar nu poate nimeni sa-i traga la raspundere ?
de ce nu se renegociaza contractele defectuoase gen autostrada transilvania?
de ce numai noi saracii suntem jecmaniti ?
de ce nu se confisca averile ce nu pot fi justificate ?
de ce madam udrea a cheltuit 400.000 euro pe un esantion de 1723 de catateni straini doar ca sa ii intrebe ce parere au de turismul romanesc?
sunt prea multe de ce -uri iar noi suntem prea mici sa facem ceva.
doar inca o revolutie insa mai mult probabil o sa ne afundam.
nu cred ca e vina noastra si nu trebuie sa suferim noi pentru incompetenta lor
Cum zicea badea Ion: Taci ca nu-i rau!
Asta o zicea badea Ion cand ii facea lelea Maria masaj in castraveti, sau cand?? Pentru ca atunci cand vad ca onor Guvernul nostru iubit este pentru unii muma si pentru altii ciuma...nu-i bine!!!
Eu am redus ratia lunara de tigari la jumatate. E super! Acopar gaura si mai fac si economie in plus. Nu mai zic de sanatate! :) Am incercat sa ma las de fumat in toate felurile. Ei, iaca, guvernul m-a lasat de jumatate de fumat. Cand s-or mari taxele si impozitele ma las si de cealalta jumatate de fumat. :))

Si uite-asa, sa nu zic vorba proasta, dar mie taierile astea mi-au prins bine!!! Sa nu dati cu rosii!! :tomato: :))

Alte discuții în legătură

Angajare fara carte kakadu kakadu buna ziua.am si eu o intrebare care ma poate ajuta va rog..am lucrat la o firma timp de 12 ore pe zi de luni pana sambata..(patronii deschideau si vindeau ... (vezi toată discuția)
Cum renuntam la fumat? elga50 elga50 Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea! Voi cum ati facut? Ce ati auzit de la ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu o minora paly_alex paly_alex sal am avut o rel cu o fata de 16 ani si 7 luni,a fost virgina,am facut pana la urma prostioare cu voia ei si dupa cateva saptamani ne-am desp.pt k si-a facut ... (vezi toată discuția)