avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... act sexual cu o minora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

act sexual cu o minora

sal am avut o rel cu o fata de 16 ani si 7 luni,a fost virgina,am facut pana la urma prostioare cu voia ei si dupa cateva saptamani ne-am desp.pt k si-a facut alt gagik. eu am 24 ani. a aflat si mama ei ca nu mai e virgina si ma intreb dak mama ei poate sa ma dea in judecata chiar dak fata nu vrea sa fiu dat in judecata.mama ei stie k a fost cu voia ei dar ma gandesc ca poate akm ma uraste k ne-am desp chiar dak a fost vina ei k m-a inselat.in plus cand am aflat k ma insala i-am dat si 2 palme.nu a fost nimeni de fata dar a spus la multe persoane si eu ca prostul am recunoscut,deci are martori ce se poate intampla daca sunt denuntat?
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2011
paly_alex, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 12:50, 10 Februarie 2011
Din ceace relatati nu se poate vorbi de act sexual cu un minor decat in cazul ,in care se indeplinesc conditiile prevazute de art.198 alin.2 C.pen.,respectiv erati tutore,curator,supraveghetor,ingrijitor,medic curant,profesor sau educator,ori din cele relatate nu rezulta o asemenea calitate.De asemenea ar mai fi o problema daca actul sexual ar fi fost determinat de oferirea sau darea de bani sau alte foloase ( art.198 alin.3 C.pen.).Trebuie sa aveti rabdare si sa vedeti daca sunt sesizate organele in drept si in functie de aspectele reclamate sa apelati la un avocat.
Subiectul a mai fost discutat in detaliu pe forum: www.avocatnet.ro/content/for...
Este minora, dar nu are sub 15 ani ca sa se incrimineze acest act sexual. Singurele cazuri in care se incrimineaza actul sexual cu minori intre 15 si 18 ani au fost enumerate de domnul Ghinea Ion mai sus. Mama sa de asemenea nu poate face nimic in acest caz. Cat despre palme, nu mai este acelasi lucru, daca nu au trecut 2 luni de cand ati lovit-o poate sa faca plangere pt lovire si alte violente. Domnule aveti 24 de ani, fata 16 si un pic...:hammer:
Nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de act sexual cu un minor, insa poate fi retinuta infractiunea de lovire si alte violente...ramane de vazut care va fi pozitia partii vatamate!
Buna ziua,
"Doua palme",depinde foarte mult de marimea si intensitatea cu care i le-ati "dat".Dvs.la 24 ani,aveti forta "urii momentului,frustrarii"nu gluma...sper ca nu i-ati spart buza,nasul...ori mai rau,Doamne fereste.
Parerea mea este sa incercati o impacare cu fata respectiva,daca se mai poate repara ceva.
Nu uitati buchetul de flori..:vishenka:..si cartonul de prajituri...Ar putea fi o salvare a dvs.:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog sa mi se dea mai multe detalii cu privire la.... Alexha Alexha Un amic de-al meu are o realatie ccu o fata care in prezent are varsta de 16 ani.Au fost impreuna cam un an,dupa care au avut o pauza si acum sunt din nou ... (vezi toată discuția)
Lovirea unei minore paly_alex paly_alex sal,am 24 ani am fost impreuna cu o fata de 16 ani si cand am auzit ca ma insala i-am dat 2 palme. daca ma denunta la politie ce pedeapsa primesc? amenda sau ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac??????????????????? marius iulian marius iulian Buna ziua. Numele meu este Marius si am si eu o problema. Stau cu o fata in varsta de 14 si11 luni iar in urma cu ceva timp am incercat sa avem relatii sexuale ... (vezi toată discuția)