avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lovirea unei minore
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lovirea unei minore

sal,am 24 ani am fost impreuna cu o fata de 16 ani si cand am auzit ca ma insala i-am dat 2 palme. daca ma denunta la politie ce pedeapsa primesc? amenda sau dosar penal etc? apropo exista martori care au aflat ca am dat in ea asa ca nu pot sa spun k nu am dat.:(
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 12:31, 10 Februarie 2011
De la politie nu primiti nicio pedeapsa,dar vi se poate intocmi un dosar penal pentru lovire sau alte violente,fapta prev. de art.180 alin.1 C.pen. in situatia in care se depune o plangere de catre persoana vatamata in termen de 2 luni de la data comiterii faptei.Daca se formuleaza o asemenea plangere se fac cercetari si daca se dovedeste existenta faptei dosarul se inainteaza la parchet pentru a fi sesizata instanta competenta.Numai instanta poate aplica inchisoare de la o lună la 3 luni sau amenda.Dar pana la instanta va puteti impaca si singe procesul penal.
Ati mai deschis subiectul o data, nu este nevoie sa mai scrieti si a doua oara, vi se va raspunde in celalalt topic ce este mai complet.
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2011
ContSters178374, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-am batut prietena shi ea s-a dus la politzie ... help ! yooohooo yooohooo Am batut-o ... shi`a luat certificat medico-legal de 9 zile shi a stat in spital 3-4 zile ... am primit o citatzie sa ma prezint la politzie ... scrie nr de ... (vezi toată discuția)
Certificat medico legal cherim cherim am fost lovita de sot si am ingrijiri medicale de 3-4 zile .ce pot sa-i fac daca el mai are actiune de urmarire penala pentru ca a vrut sa incendiere ... (vezi toată discuția)
Lovire fosta sotie viorelmirza viorelmirza Dupa o discutie in contradictoriu cu fosta sotie, cu care sunt actualmente in partaj, ea a sarit sa ma zgarie pe fata si sa ma loveasca, iar pe mine \"m-a ... (vezi toată discuția)