avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... certificat medico legal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

certificat medico legal

am fost lovita de sot si am ingrijiri medicale de 3-4 zile .ce pot sa-i fac daca el mai are actiune de urmarire penala pentru ca a vrut sa incendiere locuinta unde au fost implicati si pompierii?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:35, 27 Septembrie 2010
Plangere pentru infractiunea de lovire si alte violente prev de art.180 al 2. c.pen, plangere care va trebui sa o formulati in termen de 2 luni de la data comiterii faptei.
Impacarea partilor inlatura raspunderea penala.
Ultima modificare: Luni, 27 Septembrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-am batut prietena shi ea s-a dus la politzie ... help ! yooohooo yooohooo Am batut-o ... shi`a luat certificat medico-legal de 9 zile shi a stat in spital 3-4 zile ... am primit o citatzie sa ma prezint la politzie ... scrie nr de ... (vezi toată discuția)
Sunt amenintat eu si prietenii mei radusorin radusorin Buna seara.Eu si cativa prieteni,mai exact 5 in total suntem amenintati de niste Romi.In ultimul timp amenintarile sunt tot mai fregvente ba chiar pe unii ... (vezi toată discuția)
Bataie sultanoiu ionela sultanoiu ionela daca cineva a dat un pumn lu taicasu, acesta cei poate face? poate sa faca plangere penala ptr vatamare corporala? (vezi toată discuția)