avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... probleme reparatii autoturism cu polita asigurare ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

probleme reparatii autoturism cu polita asigurare euroins

In noaptea de 12/13.05.2010 autoturismul meu care se afla parcat regulamentar, impreuna cu altele doua, a fost lovit de un alt autoturism al carui posesor este posesorul unei polite de asigurare euroins. In urma documentatiei intocmite de organele de politie sosite la fata locului si a celei intocmite de ofiterul de daune al societatii de asigurare am dus masina la un service auto care lucreaza cu aceasta agentie unde, in urma constatarilor, au incheiat un deviz de plata in cuantum de aproximativ 22.000 lei (mentionez ca autoturismul este un opel astra din anul 2008 si a fost avariat fata, spate, lateral stanga si sistem de directie). Pana aici nu am intampinat nici o problema si chiar ma miram de sistemul romanesc care, iata, miraculos, functioneaza. Problemele insa, inevitabil, au inceput sa apara cand a venit vorba de acceptul de plata la devizului. Astfel, in data de 20.05.2010 am depus devizul de plata la agentia din Giurgiu unde locuiesc iar ofiterul de daune mi-a spus ca avand in vedere costurile ridicarte ale reparatiei acesta suporta aprobarea conducerii societatii de asigurare motiv pentru care l-a luat cu el la Bucuresti spunandu-mi ca pana in data de 25.05.2010 voi primi acceptul de plata. Din acel moment "s-a rupt filmul" in sensul ca individul respectiv nu a mai dat nici un semn de viata iar in urma incercarilor mele repetate de al contacta la sediul societatii sau pe mobil pe le sau pe cineva din conducerea societatii am reusit performanta de a vorbi cel mult cu operatoarea de serviciu. Avand in vedere aceste aspecte, pentru a afla totusi care este situatia am transmis un email si la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor de unde inca nu am primit un raspuns. Aveti vreun sfat referitor la ce as putea face in continuare pentru a-mi repara totusi, in secolul acesta, autoturismul?
Cel mai recent răspuns: bob737 , utilizator 14:34, 27 Mai 2010
Ateptati raspunsul de la CSA si apoi putem discuta. Eventual mai insistati la CSA pt. a afla mai repede un raspuns la problema dv.
Cam asa este procedura standard Euroins. Faceti si o plangere catre Euroins pe care s-o depuneti la registratura cu nr. de intrare. Asa sigur o sa le atrageti atentia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema asigurare auto florin_dts florin_dts Va salut. Stiu ca sunt nenumarate topic-uri cu acest subiect, insa nu am reusit sa gasesc raspunsul pana acum. Ca multi altii, am si eu o problema cu cei de ... (vezi toată discuția)
Refuz plata asigurator euroins iulian1986 iulian1986 In data de 31.05. 2015 am gasit masina lovita in parcarea din fata blocului dupa ce am venit de la serviciu. Persoana vinovata de producerea accidentului mi-a ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna rca euroins cluj codruta_coco codruta_coco Acum un an am fost lovita in spate de un taximetrist ce avea rca la Euroins.Dupa multe probleme cu dosaru de despagubire( sunt din cluj dar nu am vrut sa repar ... (vezi toată discuția)