avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii schimbare functie de baza
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

schimbare functie de baza

buna ziua!
va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema:
sunt angajata cu CIM -timp partial - cu functie de baza , la o societate...la acesta societate tin contabilitatea, inclusiv partea de salarizare (declaratii...)
spre fericirea mea mi-am gasit un nou loc de munca cu prog. normal unde se vrea ca functia de baza s-o am aici.
Ce demersuri tb sa fac , pentru a figura cu functia de baza la noua firma?
Mentionez ca nu vreau sa-mi dau demisia de la firma unde lucrez cu timp partial deoarece noul loc de munca este pe perioada determinata.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: blu_angel , utilizator 13:49, 27 Mai 2010
Cei de la jobul actual stiu ca vreti sa va angajati in alta parte? Presupun ca aveti nevoie si de acceptul lor, multe firme merg pe ideea evitarii unor situatii gen conflicte de interese etc
Daca da, atunci este suficienta o declaratie in acest sens.. si bineinteles modificarea informatiilor pentru calculul salarial( deducerea se acorda doar la locul de munca unde ati declarat functia de baza)
multumesc frumos ptr raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati consilier juridic antisocial charm antisocial charm Buna! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema: Conform Statutului cons.jr. profesia de consilier juridic este incompatibila cu alte profesii ... (vezi toată discuția)
Doua contracte de munca simultan ContSters374318 ContSters374318 Buna ziua, Studenta la zi si am un job principal de 8 h pe zi, de luni pana vineri iar ar trebui ca incepand de saptamana viitoare sa mai am un job cu norma ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma scris scris Buna ziua Daca sunt angajata pot sa infiintez o firma pe numele meu? Multumesc. (vezi toată discuția)