avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma

Buna ziua
Daca sunt angajata pot sa infiintez o firma pe numele meu?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 11:09, 10 Aprilie 2013
Bineinteles. Cine va opreste?
Condiţia este să nu mai aveţi calitatea de asociat unic în altă societate, aceasta în cazul în care vreţi ca viitoarea societate să fie numai a dumneavoastră.
...si sa nu existe conflict de interese intre jobul actual si firma pe care dorit sa o infiintati.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma mea si angajat la o alta firma adrypunctro adrypunctro Buna ziua, Exista vre-un tip de societate comerciala pe care o pot infiinta care sa-mi permita sa fiu si angajat la o alta firma? In acest moment sunt ... (vezi toată discuția)
Este permisa infiintarea unei societati comerciale fara angajati? irinaglisa irinaglisa Intentionez sa infiintez o firma de prestare servicii de cursuri de limbi straine, in special limba germana. De activitate ma voi ocupa eu pentru inceput, cel ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie de baza blu_angel blu_angel buna ziua! va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema: sunt angajata cu CIM -timp partial - cu functie de baza , la o societate...la acesta societate ... (vezi toată discuția)