avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma mea si angajat la o alta firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma mea si angajat la o alta firma

Buna ziua,

Exista vre-un tip de societate comerciala pe care o pot infiinta care sa-mi permita sa fiu si angajat la o alta firma?
In acest moment sunt angajat la o firma de IT si as vrea sa-mi fac o firma dar fara a renunta la jobul actual.

Multumesc, :)
Nu exista o astfel de restrictie.
Trebuie sa aveti in vedere evetualele restrictii pe care le aveti in calitatea de angajat - eventuale conflicte de interese, atragere clienti ai angajatorului etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl suzy23 suzy23 Buna ziua. As vrea sa imi deschid o firma in domeniul IT, un SRL. Dar pe numele meu mai am o firma de tip II (Intreprindere individuala - prin care am accesat ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma scris scris Buna ziua Daca sunt angajata pot sa infiintez o firma pe numele meu? Multumesc. (vezi toată discuția)
Conflict de interese? daca da, care sunt consecintele? productieutilaje productieutilaje Lucrez de mai mai bine de 5 ani intr-o corporatie, in partea de productie. Jobul mea a fost mereu sa ma ocup de industrializarea, de conceperea si achizitia ... (vezi toată discuția)