avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general INTREPRINDEREILE INDIVIDUALE (I.I.)
Discuție deschisă în Contabilitate în general

INTREPRINDEREILE INDIVIDUALE (I.I.)

Contabilitatea Intrep. Individuale cum se tine, ce registre trebuie sa cumpar,ce declaratii trebuie sa depun, fac intrari (NIR) fac registrul de casa, Bon consum, I.I. -ul are ca activitate principala comertul cu cafea de la dozatoare si are un salariat. daca poate cineva sa ma ajute, va rog din suflet eu tine evidenta contabila la SRL-uri dar I.I. nu ma avut care este diferenta in afara faptului ca nu fac balanta si bilant, sau fac totul ca la SRL-uri mai putin balanta si bilantul. Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: PUFACONT , utilizator 11:56, 1 Iunie 2010
cititi omef 1040 - contabilitatea in partida simpla si art 48+norme din codul fiscal
Multumesc mult va rog sa -mi spuneti OMEF 1040 PE CE AN
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tipizate ContSters115447 ContSters115447 Buna ziua,deschid un magazin mixt si as dori sa aflu ce tipizate minime am nevoie pt k intr-o saptamana deschid,multumesc (vezi toată discuția)
Contabilitate oprea_rodica68 oprea_rodica68 cum se tine contabilitatea la o sala de jocuri si bar ? (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - obligatii contabile Angie_31 Angie_31 Intreprinderea individuala ce obligatii contabile presupune? Trebuie dusa vreo declaratie lunara/anuala? Trebuie angajat contabil? Care sunt beneficiile in ... (vezi toată discuția)