avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc infiinatre SRL sau AF
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc infiinatre SRL sau AF

Buna ziua intentionez sa infiintez o societate comerciala si as dori niste lamuriri.
Cum este de preferat sainfiintezi un srl sau af ptr ca am inteles ca la srl se platesc mai multe taxe si impozite iar la af mai putine .O alta dilema ar fi cu impozitul forfetar nu stiu ptr cine se aplica la srl sau la af.
Firma pe care doresc sa o infiintez doresc sa aiba ca obiecte de activitate urmatoarele :
-comert cu amanuntul ;
-patiserie:
-ceva legat de constructii:
-benzinarie;
-distribuire de cafea calda de la tonomat.
Se poate infiinta asa ceva ?Am inteles ca ar fi niste facilitati daca firma este considerata nou infiintata iar persoana care infiinteaza firma sa aiba max;35 ani.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:57, 27 Mai 2010
Pentru lamuriri complete vizitati site-ul Oficiului National al aRagistrului Comertului la adresa [ link extern ] .
Succes!
Infiintati intreprindere individuala pentru ca nu se aplica impozitul forfetar, dar trebuie sa aveti o diploma intr-una din activitatile care doriti sa le desfasurati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma srl vasilegurea vasilegurea Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu niste lamuriri. 1. sotia mea a infiintat in anul1997 o firma de tip srl,are hotarire judecatoreasca,dar nu a inregistrato ... (vezi toată discuția)
Achizitie si amplasare stradala tonomate de cafea ContSters331936 ContSters331936 Buna ziua. Vreau sa imi achizitionez niste tonomate de cafea stradale si sa le amplasez prin oras. As dori si eu sa stiu ce etape trebuie sa urmez de exemplu: ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar... bufon65 bufon65 Buna ziua Vreau sa stiu daca pentru AF se plateste impozitul forfetar . Va multumesc anticipat . (vezi toată discuția)