avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... cum se organizeaza o campanie electorala?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

cum se organizeaza o campanie electorala?

Am o curiozitate: care sunt pasii pt. a organiza o campanie electorala si de unde poti culege mai multe informatii in acasta privinta?

Multumesc anticipat pt. raspunsuri ( daca vor fi :) )
Ultima modificare: Marți, 24 Aprilie 2007
Morrigan, utilizator
Cel mai recent răspuns: AvocatulAnonim , utilizator 11:27, 30 Septembrie 2008
galanton luminita a scris:

Suntem o tara ciudata in care oamenii iau decizii surprinzatoare. Probabil toate etapele scrise de "Dani" sunt doar avute in vedere la inceputul campaniei, dupa care se intampla totul dupa cum te duce aceasta sarabanda a jocului politic. Si da, aveti dreptate, nu se respecta principii. Cei care le respecta "mor" politic. Dar exista o strategie machiavelica care utilizeaza tehnici de razboi. Efectiv, asta se intampla. Totul este un razboi, pe care nu-l castiga cel mai bun, sau cel mai destept, ci acela care a avut un moment de inspiratie geniala si a ales abordarea cea mai buna.. Asta e campania la noi. De aceea probabil ne va conduce un "Becali".

Daca e asa ma duc la oi, acolo am mai multe sanse sa fiu mana lui dreapta :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)
Discurs de candidat la presedintie. tu ce ai spune? Alin Popescu Alin Popescu Discutia e simpla. Gandeste-te ca ai candida (chiar daca e aiurea fie si gandul ca ai face-o) si incearca sa creionezi un mic discurs pe care l-ai spune ... (vezi toată discuția)
Pot ataca validarea primarului? Mirrella P. Mirrella P. Din cate cunosc din Legea 215/2001, validarea primarului se face in termen de 20 de zile de la desfasurarea alegerilor, in camera de consiliu, prin ordin al ... (vezi toată discuția)