avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AJUTOR NASTERE - INVATAMANT - URGENT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AJUTOR NASTERE - INVATAMANT - URGENT

Buna ziua. Sunt angajata la un liceu ca profesoara si am nascut pe 28.02.2010. As dori sa stiu cum trebuie sa procedez pentru a primi ajutorul de nastere de la scoala. Am facut o cerere pe 30.04.2010 pe care am depus-o la secretariat,(insotita de copie dupa certificatul de nastere); zilele trecute cand am fost lascoala sa-mi duc postnatalul , intreband ce se intampla cu cererea mea, fetele de la contabilitate mi-au spus ca trebuie sa merg la administratia scolilor sa-mi aprobe ei cererea .Maine vreau sa merg la administratia scolilor si sa rezolv problema insa nu stiu daca legal mai pot lua banii. MULTUMESC MULT.
Cel mai recent răspuns: eles , utilizator 16:14, 27 Mai 2010
da, legal puteti lua banii.
Salariul mediu pe unitate ar trebui sa fie cel din luna nasterii copilului , indiferent la ce data se solicita acest ajutor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de nastere Maris Simona Maris Simona Buna ziua! Fiti amabili sa ma ajutati si pe mine .Am o nelamurire . Am nascut in 22 aprilie si am depus si eu actele pentru a primi prima de nastere de la ... (vezi toată discuția)
Profesor problema nela10 nela10 Buna ziua , sunt mama a doi copii si am o problema cu profesoara de matematica a copiilor , de cand au intrat in clasa a 5 a si pana in prezent adica clasa ... (vezi toată discuția)
Amenințarea cu scăderea notei la purtare. e mai important prestigiul liceului decât viața unui elev? ContSters444155 ContSters444155 Buna ziua, am si eu o intrebare destul de importanta avand in vedere faptul ca ne aflam in anul 2017 si traim intr-o tara care face parte din Uniunea ... (vezi toată discuția)