In cazul in care un gestionar are lipsa in gestiune, dar nu semneaza procesul verbal de inventariere, i se poate retine garantia de gestiune?
Precizez ca respectivul a avut concediu medical inainte de a se constata lipsa aproximativ o luna si jumatate, iar la plecarea sa in concediu nu s-a procedat la predarea gestiunii catre alta persoana.
Inventarierea s-a realizat dupa ce a venit din concediu si cu ocazia cererii sale de incetare a cim prin demisie.
Va rog am nevoie urgenta de un raspuns!!!!!!!!
Multumesc anticipat!
mare greseala ca nu a predat gestiunea ....dar inventarul se face in 2 exemplare 1 la gestionar....daca nu sunt la fel..... nu merge.... si nici daca nu il semneaza....dar cum zic....daca nu a predat gestiunea el raspunde..... dar banii se pot retine doar cu acordul lui
A tinut cineva gestiunea in aceasta perioada?
Daca da, s-a facut un inventar la preluarea gestiunii:O
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Predare gestiune
roxilex
Pana in data de 01.07.2014 am fost administrator cu jumatate de norma la o Gradinita. In urma unei decizii a direcțiunii am fost trecuta pe alt post dar nici ... (vezi toată discuția)
Inventar institutie
Ramona24
Buna ziua. Cum procedam la inventarul patrimoniului unei institutii in situatia in care in contabilitate apare un numar de bucati de produse, iar faptic sunt ... (vezi toată discuția)