Buna ziua!
In urma despartirii de fosta prietena sunt sunat de diferite persoane pt a fi amenintat.Am fost sunat si la ore f tarziu si stiu si cine este persoana.Amn fost la politie si am povestit acolo despre ce este vorba dar domnii de la politie mi-au spus ca si Basescu este amenintat de sindicalisti ca ies la miting si tot nu se teme :)):)):))
Mi s-a recomandat de la cei de la politie sa mai astept si daca se mai intampla sa sun la politistul de de proximitate.
Ce sanctiuni poate primi cel care ma ameninta?Il pot da si in judecata?
Va multumesc!
Buna ziua !
Pentru a- da in judecata trebuie sa aveti probe. In acest sens puteti solicita orgalelor judiciare punerea sub ascultare a telefonului dumneavoastra, avand in vedere prevederile legii 506/2004 actualizata prin Legea 272/2006.
Din ceea ce prezentati puteti depune plangere penala in sensul savarsirii infractiunii de amenintare, fapta prevazuta si pedepsita de legea penala romana prin art. 193 c.p.
Cu stima !
da, decat sa va plimbati pe la parchet si poate mai tarziu prin instanta,mai ales ca nu puteti face legatura intre fosta si apeluri, mai bine va schimbati numarul.(doare mai tare daca nu luati in seama frustarile unora)
Apel cu numar ascuns
cumy
Primesc de 2-3 / saptamana de 3 luni apeluri cu numar ascuns de la cineva. Cand raspund acea persoana nu spune nimic. Banuiesc ca este un cunoscut. Stiu ca se ... (vezi toată discuția)
Numar privat
gnr
de ceva timp ma tot suna un numar privat in fiecare zi dar nu spune nimic.pot afla de la firma de telefonie mobila cine a sunat?sau unde ma pot interesa?va ... (vezi toată discuția)