avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... canalizare cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

canalizare cu probleme

Vecinul meu ,baiat bun si hot de vorba a obtinut verbal din partea mea ,baiat mai de la tara acordul verbal pentru a-si face scurgerile aferente unei gospodari intr-un camin care se afla pe proprietatea mea ,in urma unor discutii in contradictoriu am decis astuparea acestui camin.Va aduc la cunostiinta ca vecinul este cel care refuza sa-mi dea acordul pt terminarea gardului ,si face din tintar armasar,de,casatorit cu nepoata primarului.va rog sa-mi dati un sfat .parereadumneavoastra conteaza enorm.va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: aianaa , utilizator 17:39, 27 Mai 2010
te rog sa detaliezi pentru ca nu se intelege foarte bine nici situatia, nici ce soliciti. Ai autorizatie pentru gard (e gard cu temelie)? temelia e doar pe proprietatea ta sau si pe a vecinului? Ce legatura are caminul in toata povestea cu gardul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua .m-am mutat intr-un bloc de 4 etaje ,apartamentul ... Sonia adam1980 Sonia adam1980 Bună ziua .M-am mutat intr-un bloc de 4 etaje ,apartamentul meu fiind situat la etajul 2,aerisirea din coloana este obturația și toate mirosurile îmi vin ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor intre proprietati Tavi22 Tavi22 Buna ziua! Am si eu o nelamurire in privinta unui gard ce delimiteaza doua proprietati. Ce inaltime trebuie sa aibe temelia acestuia, sau unde pot sa gasesc ... (vezi toată discuția)
Probleme cu gardul care desparte 2 proprietati adrian197412 adrian197412 Gardul despre care va vorbesc este gard cu temelie de beton si plasa de sirma prinsa in stilpi de teava.se afla pe limita dintr-e proprietatea mea si a ... (vezi toată discuția)