avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prima casa 2
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prima casa 2

In decembrie 2007 am divortat; imreuna cu fostul sot am avut un apartament; in urma partajului el a ramas cu apartamentul,iar mie mi-a revenit o suma de bani. Deci incepand cu decembrie 2010 nu mai detin nici o proprietate.
Intrebare: Pot aplica la programul Prima Casa, avand in vedere ca legea spune ca "la data intrarii in viguare a HG.. nu detine si n-a detinut..."o proprietate?
Sa inteleg ca se aplica celor care nu detin nici o proprietate de la intrarea in viguare a acestei legi/hotarari pana acum sau si celor care au detinut proprietati inainte de data intrarii in viguare a legii.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cmparaschiv , utilizator 18:41, 27 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la pensia alimentara a minorului ce il am in intretinere este posibila? luminita_gab luminita_gab buna ziua! vreau , va rog daca se poate sa ma lamuriti intr-o problema majora atat pt mine cat si pt fiul meu minor in varsta de 7 ani! in urma hotararii de ... (vezi toată discuția)
Program prima casa lucianbc lucianbc Sotia mea a achizitionat un apartament in anul 2002. Noi ne-am casatorit in anul 2007. vreau sa stiu daca pot sa aplic la un credit prima casa avind in vedere ... (vezi toată discuția)
Partaj geni1 geni1 Unchiul meu este in divort cu sotia, divort deschis de dumneaei, avand un baiat major. Detine 2 proprietati (un apartament si o casa la tara), si nu stie la ... (vezi toată discuția)