avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prima casa 2
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prima casa 2

In decembrie 2007 am divortat; imreuna cu fostul sot am avut un apartament; in urma partajului el a ramas cu apartamentul,iar mie mi-a revenit o suma de bani. Deci incepand cu decembrie 2010 nu mai detin nici o proprietate.
Intrebare: Pot aplica la programul Prima Casa, avand in vedere ca legea spune ca "la data intrarii in viguare a HG.. nu detine si n-a detinut..."o proprietate?
Sa inteleg ca se aplica celor care nu detin nici o proprietate de la intrarea in viguare a acestei legi/hotarari pana acum sau si celor care au detinut proprietati inainte de data intrarii in viguare a legii.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cmparaschiv , utilizator 18:41, 27 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Dinulescu Mariana Dinulescu Mariana Va rog spuneti- mi daca după pronunțarea hotărârii de divorț dintre mine si soțul meu, acesta poate sa o aducă in apartamentul in care inca locuim ... (vezi toată discuția)
Renuntare la pensia alimentara a minorului ce il am in intretinere este posibila? luminita_gab luminita_gab buna ziua! vreau , va rog daca se poate sa ma lamuriti intr-o problema majora atat pt mine cat si pt fiul meu minor in varsta de 7 ani! in urma hotararii de ... (vezi toată discuția)
Apartament comun, mama cu copii divortata simpson simpson Mama cu doi copii in intretinere , divortata-comun acord , apartamentul este in proprietate indivizibila cu fostul sot, partajul inca n-a fost facut, exista o ... (vezi toată discuția)