avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... creditare banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

creditare banca

am un credit de 10000euro luat acum 3ani de nevoi personale de la BCR cu acesti bani am cumparat un teren pe care nu mi-am facut casa ce se va intampla daca nu mai pot plati rata care este de 180euro luna care este procedura va rog sa-mi raspundeti sunt disperat multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 10:23, 28 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Daca nu mai achitati rata puteti fi executat silit. Mergeti la banca si discutati , poate gasiti o solutie , este mult mai convenabil decat sa ajungeti la executare.Bafta!!
Buna dimineata @violeta_07

interventie moderator

Va rog sa stergeti din mesajul dvs. denumirea societatii bancare.Va reamintesc faptul ca in acest forum se discuta ideea si nu persoana.
Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit vandut la suport colect andra8239 andra8239 buna, Am avut si eu un credit la Bcr,luat in 2007,iar anul trecut in 2009 a fost vandut unei firme de recuperari \'\'suport colect\'\'.suma a fost de 19.600 ... (vezi toată discuția)
Citatie pentru credit alexandra9 alexandra9 Buna ziua,am primit ieri o citatie de chemare in judecata de catre BCR Asigurari fiind datoare cu suma de 19000 ron ,credit luat de la Romexterra in urma cu 3 ... (vezi toată discuția)
Buna eremia 12 eremia 12 acum doi ani am luat,un credit de nevoi personale de la Citi bank,atunci aveam un salariu de 2600 ron creditul fiind de 34000 ron ,am platit pina acum am ... (vezi toată discuția)