Buna ziua,am primit ieri o citatie de chemare in judecata de catre BCR Asigurari fiind datoare cu suma de 19000 ron ,credit luat de la Romexterra in urma cu 3 ani.Este posibil sa contactez firma respectiva de asigurari in vederea unei reesalonari sau nu?trebuie sa ma prezint la Bucuresti pt judecata in 1 iunie 2010,credeti ca odata ajuns dosarul in instanta se mai poate face ceva pt reesalonare sau sa ajung la o intelegere cu BCR Asigurari?
Pana la data respectiva aveti posibilitatea sa achitati restanta,astfel incat la termen,dvs puteti proba acoperirea debitului si creditorul/recuperatorul sa comunice instantei ca nu mai sunt pretentii
Tocmai pentru ca nu am pozibilitatea sa platesc suma integral v-am intrebat daca s-ar putea incerca o intelegere cu cei de la BCR Asigurari ,dar inteleg ca e prea tarziu pentru asta,alta solutie nu mai exista?
Alexandra9, va rog sa stergeti denumirile societatilor implicate in discutie din mesajul postat.
In forum, conform Regulamentului de postare, se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.
Si... va rog sa nu mai deschideti aceeasi discutie de doua ori.
Va multumesc.
Creditare banca
violeta_07
am un credit de 10000euro luat acum 3ani de nevoi personale de la BCR cu acesti bani am cumparat un teren pe care nu mi-am facut casa ce se va intampla daca ... (vezi toată discuția)