avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu societate de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu societate de recuperari creante

buna ziua
am si eu o intrebare
cei de la eos ma suna de 4 , 5 ori pe zi si acasa dar daca nu raspund la servici si asta e jignitoare, cu o restanta la bcr.
ce pot sa fac sa nu ma sune? o sa platesc cat pot dar sa nu ma hartuiasca. ce sfat puteti sami dati?? stiti ca nr cu 0741829...sunt numerele lor??
multumesc raspunsul anticipat
Nu aveti ce face decat eventual sa va schimbati nr. de telefon.
Interesul lor acesta este: ca debitorul sa plateasca debitul si pentru asta apeleaza la acest sistem care, in cele mai multe cazuri, da rezultate. ;)
Buna dimineata, user cunko,

interventie moderator

Va rog sa stergeti din cuprinsul textului postat de dvs. denumirile societatilor implicate in discutie si va invit sa cititi si Regulamentul de postare, pentru a evita in viitor incalcarea acestuia.
www.avocatnet.ro/content/tag...
Va multumesc.
urmariti datele Legii Colectarii Debitelor.mai asteptati un pic si se va schimba viata spre bine.multe se vor interzice acestor nesimtiti.de fapt nu stiu cum pot sa se uite in oglinda agentii care lucreaza in acest sistem.roata vietii se intoarce si sunt sigur ca si ei vor avea parte de aceeasi procedura.pana atunci schimbati-va nr.de telefon......la toate
schimbati-va nr de tel, se rezolva pe moment problema, nu va gasesc, sa pun penalizari si va creste suma...
nu o sa dureze totusi mult si vor afla alt nr al dvs(sau la rude, vecini, colegi de munca etc) si o luati de la capat.
aveti un pm de la mine
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
ContSters104800, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie disperata de ajutor ivandoina ivandoina Acum 2 ani si jumatate am luat 2 credite de la BCR (un pe nevoi personale si unul ipotecar),aum 6 luni nu am mai reusit sa tin pasul cu ratele ,am pltit dar nu ... (vezi toată discuția)
Somatie girant de la societate recuperari creante ifti1967 ifti1967 O cunostinta de- a mea, la care sunt girant, nu si-a achitat creditul de nevoi personale la Banca Raiffeisen, banca a cesionat debitul firmei de recuperari EOS ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar privat, hartuire alinailie alinailie Buna ziua!De cateva zile sunt sunata pe telefonul mobil,personal, de o persoana,barbat, care apeleaza cu numar privat.Sunt sunata la orice ora din ... (vezi toată discuția)