buna,
Am avut si eu un credit la Bcr,luat in 2007,iar anul trecut in 2009 a fost vandut unei firme de recuperari ''suport colect''.suma a fost de 19.600 euro,iar acum cateva zile m-au contactat cei de suport colect si mi-au comunicat urmatoarea varianta:cum ca am termen pana la sfarsitul acestui an sa inapoiez toata suma,dar sa si platesc ratele in continuare.in caz contrar trec la executare silita.vreau sa stiu si eu daca este posibil asa ceva?daca as putea ajunge la o intelegere cu ei?sa imi ofere un timp mai indelungat.....eu ain momentul de fata o sa trim o scrisoare de intentie catre conducerea acestora in speranta ca ne vom intelege!in cazul in care nu voi obtine intelegere,ce voi putea face??????
User andra8239
Va rog frumos sa stergeti din textul mesajului postat de dvs., denumirea persoanei juridice implicate in discutie.
Regulamentul de postare prevede faptul ca in acest forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.
Multumesc pentru intelegere.
Recuperari debit
MisuN
Buna ziua,
Am un credit la o banca si n-am mai reusit sa-l platesc din august 2008, iar azi am mers la banca sa vad in ce stare se afla dosarul meu in ... (vezi toată discuția)