As vrea sa stiu ce masuri se pot lua de catre unitate dupa ce am pierdut recursul la Curtea de apel in litigiul de munca impotriva disponibilizarii?
Nu am primit salarii sau alte drepturi banesti doar am fost repusa in drepturi!
Nu ma contrazic,am castigat pe fond iar in urma procesului am fost repusa pe vechea functie (loc de munca) in data de 1 marie 2010 dupa care la recurs a castigat unitatea.In aceasta perioada nu mi s-au platit salariile din urma adica octombrie 2009 -februarie 2010.Curtea de Apel a anulat prima sentinta .
Daca ati pierdut in recurs, atunci nu cred ca veti mai primi vreun ban .... instanta de recurs a modificat hotararea primei instante din ceea ce sustineti dvs ... care este hotararea primei instante si ce a decis instanta de recurs?
Instanta de fond a hotarat repunerea mea in situatia anterioara (adica angajata)si plata drepturilor salariale indexate si actualizate la zi iar curtea de apel a anulat in totalitate sentinta data de tribunal pe motive portocaliiX-(
Litigii de munca
deea88
buna seara!am si eu o intrebare.am fost implicata intr-un litigiu de munca!procesul l-am castigat la tribunal, dupa care societatea a facut recurs!curtea a ... (vezi toată discuția)