avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce masuri se pot lua?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce masuri se pot lua?

Buna seara,

As vrea sa stiu ce masuri se pot lua de catre unitate dupa ce am pierdut recursul la Curtea de apel in litigiul de munca impotriva disponibilizarii?
Nu am primit salarii sau alte drepturi banesti doar am fost repusa in drepturi!

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:50, 27 Mai 2010
pacurariu maria a scris:

Instanta de fond a hotarat repunerea mea in situatia anterioara (adica angajata)si plata drepturilor salariale indexate si actualizate la zi iar curtea de apel a anulat in totalitate sentinta data de tribunal pe motive portocaliiX-(

In acest caz, nu veti mai primi niciun ban inapoi....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs-conflict de munca gabriela adriana gabriela adriana Va multumesc anticipat pentru raspuns! In luna Mai tribunalul a decis in favoarea mea, anulind decizia de concediere solicitind angajatorului sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Litigiu drepturi salariale cu o societate in insolventa IUSTINA PETECUTA IUSTINA PETECUTA In situatia in care mai multi salariati am castigat in instanta de fond drepturi banesti, iar ulterior sentinta a fost casata cu suspendarea cauzei in temeiul ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca deea88 deea88 buna seara!am si eu o intrebare.am fost implicata intr-un litigiu de munca!procesul l-am castigat la tribunal, dupa care societatea a facut recurs!curtea a ... (vezi toată discuția)