avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigii de munca

buna seara!am si eu o intrebare.am fost implicata intr-un litigiu de munca!procesul l-am castigat la tribunal, dupa care societatea a facut recurs!curtea a hotarat ca admite recursul societatii dar modifica in parte sentinta!asta ce inseamna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:29, 11 Mai 2011
asteptati sa vi se comunice hotararea motivata de catre instanta de recurs pentru ca nu avem de unde sa cunoastem ce ati solicitat dvs in prima instanta si ce a hotarat instanta de recurs.
in prima hotarare, adica cea data de Tribunal, s-a hotarat sa se anuleze decizia de concediere, si sa ma repuna in functie, sa-mi plateasca chetuielile de judecata, si sa-mi plateasaca toate drepturile din urma!este posibil sa fi pierdut procesul la Curte? va multumesc
avand in vedere ca totusi hotararea primei instante s-a modificat doar in parte, ceva s-a admis, insa aveti rabdare sa vi se comunice hotararea instantei de recurs si veti fi lamurita.
se mai poate ataca undeva aceasta hotarare a Curtii?va multumesc
deea88 a scris:

se mai poate ataca undeva aceasta hotarare a Curtii?va multumesc


Se mai poate ataca in termenele si pentru motivele expres prevazute de Codul de procedura civila fie cu contestatie in anulare, fie cu revizuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca mariamihai mariamihai Mi-a fost desfacut contractul de munca de o societate nationala si la tribunal am castigat.Am fost reincadrata in munca pana a la judecarea recursului si ... (vezi toată discuția)
revizuire respinsa, care sunt motivele de recurs flory1 flory1 buna seara, litigiu de munca. cererea de revizuire a fost respinsa. calea de atac inteleg ca este recursul, puteti sa imi spuneti daca recursul il da tot ... (vezi toată discuția)
Necomunicare documente legal - cale extraordinara de atac ContSters163516 ContSters163516 in cadrul unui litigiu de munca partea adversa (anagajtorul prin avocat) a depus la dosar documente ( o speta asemanatoare ) dar care nu mi-a fost comunicata ... (vezi toată discuția)