buna seara!am si eu o intrebare.am fost implicata intr-un litigiu de munca!procesul l-am castigat la tribunal, dupa care societatea a facut recurs!curtea a hotarat ca admite recursul societatii dar modifica in parte sentinta!asta ce inseamna?
asteptati sa vi se comunice hotararea motivata de catre instanta de recurs pentru ca nu avem de unde sa cunoastem ce ati solicitat dvs in prima instanta si ce a hotarat instanta de recurs.
in prima hotarare, adica cea data de Tribunal, s-a hotarat sa se anuleze decizia de concediere, si sa ma repuna in functie, sa-mi plateasca chetuielile de judecata, si sa-mi plateasaca toate drepturile din urma!este posibil sa fi pierdut procesul la Curte? va multumesc
avand in vedere ca totusi hotararea primei instante s-a modificat doar in parte, ceva s-a admis, insa aveti rabdare sa vi se comunice hotararea instantei de recurs si veti fi lamurita.
Litigiu de munca
mariamihai
Mi-a fost desfacut contractul de munca de o societate nationala si la tribunal am castigat.Am fost reincadrata in munca pana a la judecarea recursului si ... (vezi toată discuția)