avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile libere platite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile libere platite

Daca a decedat tatal vitreg al sotiei, salariatul beneficiaza de zile libere platite pentru decesul socrului(prin alianta cum s-ar zice) art 61 (1) litera d) din CCMUN
2007-2010?
Cel mai recent răspuns: smmt , utilizator 12:35, 28 Mai 2010
Daca va intelegeti cu angajatoru , da, daca nu, doar daca a infiat-o legal.
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deces unchi(fratele mamei). am dreptul la zile libere platite in afara co? MadiTzu MadiTzu Buna ziua. Am dreptul la zile libere platite in afara CO daca a decedat fratele mamei mele? Am citit despre bunici, soti, frati, dar nu am gasit nimic ... (vezi toată discuția)
Zile libere evenimente deosebite berceanu berceanu Buna ziua, Eu am o colega care s-a casatorit acum doi ani si care nu a beneficiat de zilele libere din partea firmei unde lucra la momentul respectiv. Anul ... (vezi toată discuția)
Dreptul la zile libere platite in cazul unor evenimente familiale deosebite cf. ccm MihaelaChirita MihaelaChirita Buna ziua Socrul este considerat ruda de gr.2? La decesul socrului salariatul are dreptul la zile libere platite? Multumesc mult. (vezi toată discuția)