avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Exceptii de la obligativitatea de a avea casa de marcat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Exceptii de la obligativitatea de a avea casa de marcat

Mai exista activitati care sa fie exceptatea de la obligativitatea de a avea casa de marcat?Cf OG.99/29 august 2000 la punctul 13 la exceptii era "servicii de instalatii,reparatii si intretinere a bunurilor efectuate la domiciliul clientului".
Mai este aceasta activitate exceptata?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 13:26, 28 Mai 2010
Da, conform art. 2, lit. l) din OUG nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa marcat pentru comercializare tâmplarie de tip termopan și sisteme de protecție solară (jaluzele și rulouri exterioare) anca_gt anca_gt Bună seara, vă rog să îmi spuneți dacă o societate comercială care vinde, doar pe bază de comandă, cu măsurători realizate la domiciliul clientului, ... (vezi toată discuția)
Doresc sa înființez un pfa . Maianu Maianu Doresc sa înființez un PFA . Ma puteți indruma ce coduri CAEN trebuie sa aleg pentru recondiționat uși ( vopsit și colantat) și pentru recondiționat ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau bon fiscal ? theya_05 theya_05 un PFA care are ca obiect de activitate amenajari interioare trebuie sa emita bon fiscal persoanelor fizice carora le presteaza servicii sau poate emite ... (vezi toată discuția)