avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general depunere bilant contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

depunere bilant contabil

Va rog sa-mi raspundeti cat de urgent puteti: unde depun institutele nationale de cercetare - dezvoltare bilantul pe 2009? care este reglementarea legala?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: magnolia1969 , utilizator 19:15, 29 Mai 2010
Operatori economici care nu sunt societăţi comerciale şi întocmesc situaţii financiare anuale aferente exerciţiului financiar 2009 potrivit Reglementărilor contabile conforme cu Directiva a IV-a a Comunităţilor Economice Europene, parte componentă a Reglementărilor contabile conforme cu directivele europene, aprobate prin Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 1752/2005, cu modificările şi completările ulterioare – depun situaţiile financiare anuale aferente exerciţiului financiar 2009 la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice

In aceasta categorie intra:

- companiile/societatile nationale, regiile autonome, institutele nationale de cercetare-dezvoltare, asociatiile si celelalte persoane juridice fara scop patrimonial – care nu depun bilant la ONRC, depunand numai la unitatile MFP
- societatile cooperative si grupurile de interes economic – care pe langa depunerea la MFP a bilantului la 31.12.2009 trebuie sa depuna aceeasi documentatie si la ONRC

Ca si termene de depunere:
- asociatiile si celelalte persoane juridice fara scop patrimonial – termen 30.04.2010 (120 de zile de la incheierea exercitiului)
- companiile/societatile nationale, regiile autonome, institutele nationale de cercetare-dezvoltare – termen 31.05.2010 (150 de zile de la incheierea exercitiului)
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant 2009 emi69aki emi69aki Este adevarat ca anul acesta situatile financiare pentru 31.12.2009 pentru firme nu se mai depun la administratii financiare ci direct la Registrul Comertului? ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant la 31.12.2009 doinaionescu doinaionescu unde se depune bilantul la 31.12.2009, direct Oficiul reg comertului, sau si Ad financiara de sector (vezi toată discuția)
Termen depunere bilant carmen carolina carmen carolina Buna ziua, Care este termenul de depunere al bilantului in cazul in care nu am depus declaratia 100 in decembrie? Stiu ca trebuie sa depun declaratia 101 ... (vezi toată discuția)