avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cim

sunt asociat unic la srl si administrator sunt singur la firma trebuie sa am contract individual de munca este obligatorie:P:P:P:P
Cel mai recent răspuns: ileanaiordache , utilizator 17:12, 31 Mai 2010
Daca la infiintare ai optat ca firma ta sa fie microintreprindere atunci, daca in termen de 60 de zile de la infiintare nu ai angajat pe nimeni( chiar si cu 2 ore), pierzi doar calitatea de microintreprindere.
kajan.barna a scris:

sunt asociat unic la srl si administrator sunt singur la firma trebuie sa am contract individual de munca este obligatorie:P:P:P:P


Nu este obligatoriu acest lucru ... decat daca v-ati declarat ca microintreprindere, intrucat trebuie sa aveti minim 1 salariat , in acest caz.
nu mai este cazul; micro nu mai este de actualitate;
poti fi salariat dar nu este obligatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare microintreprindere icsys icsys Cum spuneam si in alt topic, doresc sa imi deschid un SRL in care sunt unic asociat, pe care sa il declar microintreprindere. Una din conditii este sa am ... (vezi toată discuția)
Functia??? orianadiana orianadiana buna seara, 1.sunt unic asociat si administrator al unui srl micro si trebuie sa i mi fac contractul de munca in termen de 60 de zile, dar problema este ca nu ... (vezi toată discuția)
Poate functiona o societate comerciala fara niciun salariat ? Valentin Geapana Valentin Geapana Buna ziua ! Intrebarea este cea de mai-sus si va multumesc anticipat pentru eventualele reaspunsuri. (vezi toată discuția)