avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatia de crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatia de crestere copil

va rog mult sa-mi ziceti la un venit brut de 1500 lei cat ar veni indemnizatia de copii? ( din pacate in CM nu este trecut salariul real) :-(
cum se calculeaza din venit brut sau net cei 70%..?
Cel mai recent răspuns: melcsy , utilizator 14:08, 28 Mai 2010
se calculeaza din brut;aveti 1500 in CM?
Pentru indemnizatia pentru CCC pana la 2 ani se iau in calcul veniturile nete pe cele 12 luni premergatoare nasterii.
da. salariul brut este 1500 lei in CM. ...niciodata nu m-a deranjat ca nu e trecut corect...acuma insa da, enorm de mult. ca daca calculez bine o sa primesc 756 lei indemnizatie in loc sa primesc 1756 lei....din pacate.

atunci stiam bine ca se ia in considerare cel net si nu cel brut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului maggia87 maggia87 Buna ziua! M-ar interesa si pe mine modul de calcul al indemnizatiei CCC, cum se calculeaza cei 85%. Eu am salariul minim pe economie pe cartea de munca, dar ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie ccc adela05 adela05 Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un calcul al indemnizatiei CCC. Stiu ca se socoteste 75%din media veniturilor din ultimele 12 luni, insa, cumnatei mele de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil aniela1282 aniela1282 Buna ziua, doresc cateva informatii cu privire la indemnizatia pentru crestere copil.Mentionez ca intentionez sa stau acasa un an, prin urmare ar trebui sa ... (vezi toată discuția)