avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pagube si discriminari fata de persoana ,urmare a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pagube si discriminari fata de persoana ,urmare a legislatiei/OUG/anulate de lege....???

solicit cu respect o lamurire...
- sunt inginer...
-am avut contract de management la un spital public ,si am urmat cursul de management organizat de SNSPMS...
- indicatorii de management au fost ok,la toate evaluarile,
-urmare a oug.69/2009 am fost demis in luna august 2009 prin ordin al ministrului, iar in dec.2009 Contractul de management ar fi expirat,
-prin Legea 91/2010 s-a eliminat prevederea din oug,prin care nu eram compatibil cu functia ocupata prin examen!!
-Intrebarea mea este: EXISTA VREO CALE DE ATAC?? CUM??
VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!
Buna ziua !
Avand in vedere ca legea nu se aplica retroactiv decat cu anumite exceptii( nu este cazul aici), legea 91/ 2010 nu poate fi invocata in atacarea ordinului prin care ati fost demisa.
Cu stima !
buna ziua.
- in regula!!
- ordinul a fost legal deci!
- dar cu ramine cu discriminarea si paguba materiala suferita??
- oare pentru aceste fapte nu exista responsabili???
Eu cred ca la ora aceea s-a aplicat legea existenta in acel moment,problema dvs.este daca aceasta a fost corect aplicata.
Daca ea, in optiunea dvs, a fost incorect aplicata,in ceea ce va priveste ,aveti posibilitatea dezdaunarii printr-o actiune civila
In constitutie exista principiul neretroactivitatii legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitate. nayra nayra Doresc sa intreb daca am avut concediu de maternitate in perioada 28.05.2003 -14.07.2005 se considera acum vechime in specialitate ? Doresc sa ma inscriu la un ... (vezi toată discuția)
Se aplica sau nu legea 330/2009 de la 1 ianuarie? bora_alexx bora_alexx ce credeti se aplica sau nu legea salarizarii unice de la 1 ianuarie? chiar daca aceasta a fost promulgata si nu are efect retroactiv ne poate afecta in un fel ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare agentie.fibec agentie.fibec am achizitionat un autoturism nou in dec 2009, si in feb 2010, firma de leasing m-a obligat sa plaresc taxa de poluare, pe care ei o platisera din 12 ian ... (vezi toată discuția)