avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale care sunt autorizatiile de care am nevoie pt ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

care sunt autorizatiile de care am nevoie pt amplasarea unei rulote in parc?

Buna ziua,

doresc sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pt a primi acordul de amplasare a unei rulote (in care se va desfasura o activitate de vanzare produs alimentar) in parcul tineretului.
Totodata, amplasarea rulotei pe o strada intens circulata ce presupune?

Ps: mentionez ca rulota poate fi inlocuita cu o baraca din lemn special conceputa pt comert stradal.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Andreea Tudor , Avocat 19:48, 28 Mai 2010
In primul rand va trebuie sa efectuati autorizarea activitatii de vanzare produse alimentare pe teren, deci in afara sediului social de la registrul comertului si apoi acordul de la primarie.
Nu ati specificat dar banuiesc ca firma este infiintata si are toate autorizatiile sanitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate amplasare chiosc langa un spatiu de joaca public andram13 andram13 Buna ziua! Pe aleea unui loc de joaca din Parcul Circului a fost amplasata o rulota care ocupa mult spatiu si are si mese expuse. Ma puteti indruma spre ... (vezi toată discuția)
Rulota gogoserie Bulairazvan Bulairazvan Buna ziua ! Numele meu este Razvan si am nevoie de ajutorul dvs. Sunt f tentat sa ma implic intr.o mica afacere daca pot sa.i spun asa... Am o idee si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Norme europene pt comert stradal(forneti) BO BO BUNA! mi-ar putea spune cineva ce norme sunt pt deschiderea unui chiosc pt fornetti? ca la noi in oras unele au chiuveta si wc altele nu.multumesc! (vezi toată discuția)