avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Legalitate amplasare chiosc langa un spatiu de joaca ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Legalitate amplasare chiosc langa un spatiu de joaca public

Buna ziua!

Pe aleea unui loc de joaca din Parcul Circului a fost amplasata o rulota care ocupa mult spatiu si are si mese expuse. Ma puteti indruma spre legislatia privind comertul stradal? Ma gandesc ca ar trebui sa existe reglementari privind amplasarea, spatiul maxim care poate fi ocupat/ blocat pe aleile unui parc etc. Parcul apartine de primaria generala.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:49, 5 Mai 2018
Amplasamentul rulotei trebuie sa se faca in baza unei autorizatii emise de primarie.
Puteti sesiza primaria de sector in scris cu nr. de inregistrare/ data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afacere in parcare LicaC LicaC BUNA ZIUA. Este legal sa imi amplasez o rulota fast food (cu aprobare de functionare) intr-o parcare platita ? Exista reglementari privind ... (vezi toată discuția)
Care sunt autorizatiile de care am nevoie pt amplasarea unei rulote in parc? gabriela grigore gabriela grigore Buna ziua, doresc sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pt a primi acordul de amplasare a unei rulote (in care se va desfasura o activitate de ... (vezi toată discuția)
Autorizare enel? paunrodicagabriela paunrodicagabriela Buna ziua am si o problema,am loc de parcare in sectorul 6 platit la primarie si am o rulota parcata in acel loc unde seara mai sta fetita mea de 8 ani cu ... (vezi toată discuția)