avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... contrcat de mandat director general S.A.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

contrcat de mandat director general S.A.

Ce taxe si impozite trebuie sa plateasca societatea pentru indemnizatia directorului general?
Eu stiu de 6+6.5% sanatate si 16% impozit, care se retin din indemnizatie si se vireaza de catre societate.Oare stiu bine?
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 11:33, 26 Aprilie 2007
pai dupa modificarea legii 31 directorul general daca e administrator nu mai are contract de munca!!!! deci eu zic ca societatea nu mai plateste nimic..... plata o face conform contractului de mandat/administrare....impozitarea si alte taxe sunt in sarcina persoanei sa declare veniturile si sa platesca darile....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contrcat de mandat director general s.a. csillasz69 csillasz69 Ce taxe si impozite trebuie sa plateasca societatea pentru indemnizatia directorului general? Eu stiu de 6+6.5% sanatate si 16% impozit, care se retin din ... (vezi toată discuția)
Remunerare asociat unic - administrator toto75 toto75 Buna ziua. Asociatul unic care este si administratorul societatii nu vrea sa fie angajat al acesteia, deci sa beneficieze de salariu . Pana acum el a ... (vezi toată discuția)
Salarii mamina mamina As dori sa stiu ce taxe se platesc la stat pentru salariile administratorului , presedintelui si femeia de serviciu. Se intocmeste decl.100 ca la orice ... (vezi toată discuția)