avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... POT SA SCHIMB NUMELE COPILULUI PE NUMELE MEU.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

POT SA SCHIMB NUMELE COPILULUI PE NUMELE MEU.

SUNT DIVORTATA DE TATAL COPILULUI SI TRAIESC IN SPANIA DE MAI 6 ANI IMPREUNA CU COPILUL , AVEM RELATIE CU TATAL DAR NU I-A PLATIT NICIODATA NIMIC PTR. CA EL NU A PUTUT SI NICI EU NU I-AM RECLAMAT BANII ,
¿VREAU SA TREC COPILUL PE NUMELE MEU DE FATA PTR.A FACILITA TRAMITE DE DOCUMENTE AICI IN SPANIA SI TATAL ESTE DEACORD CU SCHIMBAREA ASTA . CE TREBUIE SA FACT BINENETELES DACA E POSIBIL?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:43, 31 Mai 2010
pot sa imputernicesc o alta personana pentru a tramita aceasta cerere ? declaratia tatalui trebuie sa fie notariala ?
CLAUDIAMIRON a scris:

pot sa imputernicesc o alta personana pentru a tramita aceasta cerere ? declaratia tatalui trebuie sa fie notariala ?

Daca tatal e in Romania o poate face la un notar. Daca e in strainatate o face la ambasada/consulatul Romaniei din acea tara.
multumes mult ptr. raspuns, cealalta intrebare era : Daca pot de aici din spania sa imputernicesc o persona din tara sa imi depuna cererea si sa se ocupe de toate actele in locul meu ?
Puteti incheia un contract de asistenta juridica prin fax cu un avocat din Romania.
cu imputernicirea unei personae ma refeream la un faamiliar ca sa nu trebuiasca sa ma duc yo in tara. cum am facut de exemplu ptr. a cere cazierul din rominai am imputenicit un familiar , credeti ca e posibil si in cazul acesta?

Alte discuții în legătură

Schimbare de prenume anamariaruspaltinean anamariaruspaltinean Buna ziua si multumesc anticipat pentru raspuns. Locuiesc in Spania si as vrea sa- mi schimb prenumele. Cum as putea face fara sa merg in Romania si nu am ... (vezi toată discuția)
Acte cu numele cel mai reprezentativ al mamei luciadeeugeniaciornei luciadeeugeniaciornei Vreau sa am pe certificatul de nastere Ciornei Eugenia la \"numele mamei\", in loc de Soare Eugeniacum e in prezent : Mama a divortat de Soare redevenind ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui alinamovileanu1980 alinamovileanu1980 Sunt casatorita de un an si as dori sa stiu daca sotul meu ar putea sa si schimbe numele de familie, adica sa il ia pe al meu. Mentionez ca avem un copil care ... (vezi toată discuția)