avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... nerespectarea de catre vodafon a acordului verbal
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

nerespectarea de catre vodafon a acordului verbal

am incheiat un contract telefonic si nu sunt respectatzi termenii din discutzia avuta cu operatorul vodafon.Am inregistrarea convorbirii dar vodafon nu respecta termenii de acolo, respectiv la sumele discutate imi aplica tva-ul cu toate ca intreb insistent daca e cu tva sau nu,,,,cine ma poate ajuta ii trimit si convorbirea telefonoica inregistrata
multzumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:42, 28 Mai 2010
Va poate ajuta OPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de reziliere contract vodafone Champ Champ Buna, Povestea: Sunt client fidel Vodafone(Conex) din 2003, de asemenea si sotia mea are abonament Vodafone. In 22 mai anul curent am primit telefon de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare convorbire telefonica RobuAncuta RobuAncuta Buna ziua! As avea nevoie sa obtin inregistrarea unei convorbiri telefonice intre mine si o alta persoana fizica de la operatorul de telefonie mobila (Orange). ... (vezi toată discuția)
Inregistarea convorbirii telefonice cu un operator de telefonie mobila. MariusClaudiu MariusClaudiu Acum jumatate de an am avut o problema cu una din companiile de telefonie mobila. Aceasta mi-a oferit un serviciu prin intermediul telefonului pe care l-am ... (vezi toată discuția)