avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general RECUPERARE TVA PT ONG-URI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

RECUPERARE TVA PT ONG-URI

Incepand din Ianuarie 2007, ONG-urile nu mai pot recupera TVA-ul. Dar astazi am aflat ca exista un fel de agentie de plati la care se face restituiri de TVA; si nu mai au nici o legatura cu M. finante. Mai mult cica ar fi aparut un act normativ in acest sens recent. Stie cineva ceva mai multe despre aceasta, va rog?

Domeniul de activitate a ONG-ului este prestari servicii cu caracter social.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2007
jevelson, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 19:02, 27 Ianuarie 2008
Gasesti mai multe informatii aici

[ link extern ] >

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este declaratia 392 majoritar majoritar Am incheiat inventarul pe 2011 ,l-am dus la financiar ,dar mi-au cerut si declaratia 392 ,atat pe 2010 cat si pe 2011. Ce reprezinta aceasta declaratie,unde se ... (vezi toată discuția)
În ce condiții poate un ong din belgia să vândă în românia diverse produse către persoane fizice? Genoveva w Genoveva w In ce conditii, o organizatie non profit din Belgia poate sa vanda diverse produse in Romania catre persoane fizice fara a avea probleme de natura legala? (vezi toată discuția)
Declaratia 101 pentru ong-uri gigelas gigelas buna ziua, As dori si eu formularul Declaratiei 101 pentru ONG-uri. Pe internet am gasit aceasta declaratie,insa niciuna pentru ONG-uri. ONG-urile au data ... (vezi toată discuția)