blogul la care directioneaza www.ccn.ro nu am auzit niciodata ca nu ar merge. in fine, ghidul de infiintare asociatii are si link mai direct
[ link extern ] /
In rest.... in opinia mea desi actualul Cod Civil nu mai le interzice expres, eu totusi consider ca nu sunt acceptabile actele cu titlu gratuit facute de operatori economici, pentru ca incalca scopul lor definitoriu - obtinerea de profit. In plus, daca e vorba de persoane afiliate (adica daca Dvs. aveti un rol important si in SRL si in ONG e si mai problematic dpdv fiscal. Donatiile oricum NU sunt deductibile fiscal deci suma s-ar impozita daca e o firma platitoare de impozit pe profit. Daca e microintreprindere.... Oricum, calea normala fiind sa se scoata sumele ca divident, cu impozitarea aferenta, ca pe orice activitate economica, orice piruete fiscale de acest gen pot fi la un moment dat "mirosite" de organele fiscale si rezultatul logic ar fi un dosar penal de evaziune fiscala, pentru ca asta inseamna manevrele juridice si contabile de evitare a platii unor taxe si impozite. Deci nu recomand