avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lipsa reprezentantului Primariei la receptia lucrarilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lipsa reprezentantului Primariei la receptia lucrarilor

Am depus la Primarie o cerere de receptie a lucrarilor prin care solicitam desemnarea unei persoane care sa participe la receptia lucrarilor. Nu mi s-a raspuns nici dupa 60 de zile. Vreau sa notific Primaria ca in termen de 10 zile sa desemneze o persoana si sa se prezinte la o ora si o data specificata pt receptia lucrarilor. Daca nu se prezinta, comisia de receptie va putea efectua receptia?
Cel mai recent răspuns: necsu , utilizator 20:52, 29 Mai 2010
comisia de receptie poate sa-si faca treaba si fara reprezentantul primariei, dar ar fi mai bine cu...decat fara.Mergeti eventual sa-l luati cu masina, sau trimitetii un taxi...:thumbup:
Ce fel de receptie este?
La terminarea lucrarilor, sau la terminarea termenului de garantie?
Sunt in litigiu cu Primaria si nu vrea sa-mi faca receptia la terminarea lucrarii.
~ Conținut șters la cerere ~
Dupa incheierea pv de receptie si intocmirea documentatiei topo pt intabulare voi avea nevoie de certificatul de atestare fiscala pe care nu cred ca-l voi primi. Cum pot intabula?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa reprezentant al primariei la receptia cladirii mara78 mara78 Buna ziua, Am finalizat o cladire, am constituit o comisie de receptie la terminarea lucrarilor din care face parte si un reprezentant al primariei, am ... (vezi toată discuția)
Receptie santier ,regie proprie ili47 ili47 Nu stiu cand se poate face ,receptia ? la primaria ,la urbanism m-i s-a spus ca numai dupa terminarea drumului de acces , dupa realizarea instalatiilor ,ect ... (vezi toată discuția)
Comisia de receptie a lucrarilor elyababau elyababau Buna ziua! Lucrez la o societate comerciala care in urme unei licitatii publice a fost declarata castigatoare si in baza unui contract a executat o ... (vezi toată discuția)