avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Lipsa reprezentant al primariei la receptia cladirii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Lipsa reprezentant al primariei la receptia cladirii

Buna ziua,
Am finalizat o cladire, am constituit o comisie de receptie la terminarea lucrarilor din care face parte si un reprezentant al primariei, am invitat primaria la receptie si aceasta nu si-a trimis niciun reprezentant. Putem face receptia fara reprezentantul primariei? Daca o facem fara semnatura acestuia pe procesul-verbal, putem solicita apoi Primariei eliberarea certificatului de atestare a edificarii constructiei fara sa avem probleme? Ni-l va elibera?
Va mltumesc
Cel mai recent răspuns: eraz , utilizator 13:28, 24 Ianuarie 2013
PV la terminarea constructiei se emite de ISC. Este benefic a avea si pe cel de incepere, precum si pe cele intermediare eliberate de aceasta institutie.
Primaria, ulterior la cerere si in baza documentatiei aferente, prin comisia sa, va emite un alt PV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii intabulare constructie? cindeadiana cindeadiana As dori sa stiu daca pentru intabularea unei case nou construite este nevoie ca aceasta sa aiba geamuri,usi si fatada terminata? Sunt aceastea conditii ... (vezi toată discuția)
Procesul verbal de receptie finala al lucrarii Lori91 Lori91 Buna ziua. Cine ar trebui sa faca procesul verbal de receptie finala al lucrarii? Data de achizitie al imobilului a fost 21.09.2021 si data de receptie al ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie vs. pv finalizare lucrari smeagull smeagull Buna ziua, Problema este: proprietarul terenului a obtinut autorizatia de constructie, in virtutea careia chiriasul a ridicat o constructie (provizorie). ... (vezi toată discuția)